Studio Ilse

Beige tas kopen

Ontdek de mooie beige tassen bij Studio Ilse! Ze zien er niet alleen goed uit, maar passen ook bij elke outfit. Of je nu naar iets chiques gaat of gewoon een dagje uit bent, ze zijn perfect. Gemaakt om lang mee te gaan en er goed uit te zien, voegen ze wat extra’s toe aan je outfit.

Waarom kiezen voor de beige tas?

De beige tas van Studio Ilse is dé perfecte accessoire. De tas is simpel gehouden zodat de tas bij elke outfit te combineren is. De prachtige beige kleur zorgt ook dat hij bij elke outfit matcht. Doordat de beige kleur een basic kleur is is die makkelijk te combineren met verschillende outfits. Maar door de gehaakte structuur biedt de tas een luxe uitstraling. 

beige tas handtas

Ook verkrijgbaar in andere kleuren

Naast de beige kleur is de tas ook nog verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor een meer gewaagde kleur, maar net waar je naar opzoek bent.

Staat jouw favoriete kleur er niet tussen? Wij bieden ook maatwerk tassen! Je kunt contact opnemen met ons om te kijken of wij de tas ook kunnen maken in jouw favoriete kleur. Stuur ons dan zeker even een berichtje!

Laat je inspireren!

Naast prachtige tassen hebben wij nog veel meer handgemaakte producten. Wil jij dagelijks op de hoogte blijven van onze prachtige producten. Of bekijken hoe wij de beige tas stijlen? Volg ons dan zeker op Instagram! 

beige tas